Un senator susținător al lui Mircea Geoană anunță RESETAREA clasei politice. Desființează mariajul PSD-PNL: Guvernul României conduce țara la dezastru

Potrivit politicianului ieșean, Ciolacu a cheltuit într-un an cât toate guvernele din ultimii 15 ani. „Guvernul lui Marcel Ciolacu a cheltuit în 13 luni circa 13 miliarde de euro din fondul de rezervă. Nici mai mult nici mai puțin de 11% din întreg bugetul pe 2024 sau, pentru un alt termen de comparației mai potrivit, Ciolacu a cheltuit într-un an cât restul guvernelor în ultimii 15 ani”, a arătat senatorul ieșean.

 

Liviu Brătescu a mai precizat că banii din fondurile de rezervă ajung la  instituțiile din subordinea Guvernului, fără a exista explicația vreunui dezastru natural, singurul dezastru fiind capacitatea de responsabilitate a liderilor PSD-PNL.

„Fondul de rezervă este destinat folosirii în contextul situațiilor neprevăzute sau a dezastrelor. Altfel spus, Guvernul Ciolacu a împărțit 13 miliarde de euro instituțiilor din subordine deși, în 90% din cazuri, România nu s-a confruntat cu nici unul dintre scenariile de mai sus.

Singurul dezastru al acestei țări continuă să îl reprezinte această guvernare ale căror măsuri fiscale continuă să se numească lipsă de predictibilitate și iresponsabilitate financiară. Mai de interes public decât această statistică ar fi să aflăm cum au folosit instituțiile din subordinea guvernului acești 13 miliarde în ultimul an. Cert este că resetarea viziunii clasei politice din România este imperativă!”, a explicat senatorul Liviu Brătescu.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Şase persoane, transportate la spital după ce un autobuz şi un autoturism s-au ciocnit, la Reşiţa

Pachete cu ‘alimente’ trimise din Spania, oprite de polițiști; destinatarii, reținuți