Două persoane au primit îngrijiri medicale, în zona Unirii din Bucureşti / Şoferul utilajului, dosar penal

Poliţia Capitalei anunţă, luni seară, că două persoane au primit îngrijiri medicale, în zona Unirii din Bucureşti, iar şoferul utilajului care ar fi dat peste ele a fost codus la sediul Poliţiei.

Poliţia Capitalei face precizări, luni seară, cu privire la vatămarea unor persoane în zona Unirii din municipiul Bucureşti.

”Având în vedere sesizarea, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au condus conducătorul vehiculului la sediu şi au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe, în cadrul căruia se vor efectua cercetări, sub coordonarea unităţii de parchet. La faţa locului au intervenit şi echipaje de prim-ajutor, care au acordat celor două victime îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis sursa citată.

În continuare, la faţa locului, rămân echipaje de poliţişti şi jandarmi, pentru asigurarea măsurilor care se impun.

 

 

UPDATE – Nicuşor Dan anunţă că a emis o dispoziţie pentru desfinţarea construcţiei din zona Unirii / Un buldozer a încercat să dărâme gardul, două persoane fiind rănite / Precizările Poliţiei / Dosar penal – VIDEO

Un jucător a salvat viaţa unui oficial, în timpul unui meci din Cupa Franţei