VIDEO Tudose, despre cererea de plată 3 din PNRR: ‘Efectiv liberalii bat câmpii cu glorie’

„Am văzut că e un subiect la ei că pierdem bani pe cererea de plată numărul 3. Cererea are în conținut inclusiv acel plafon la microîntreprinderi a cărei scădere este o linie roșie pentru liberali în condițiile în care prim-ministrul liberal, pe pășune la Clubul Diplomat, a declarat, însoțit de Președintele României, că e cel mai bun PNRR ever. Ei au pus asta în acel program. Ei acum spun că nu putem face așa ceva, că este o linie roșie. Efectiv bat câmpii cu glorie. Știți dvs. când trebuia depusă cererea de plată numărul 3? În martie anul trecut. Când ghici cine era prim-ministru? Eroul era prim-ministru și ei tropăiau veseli pe acolo pe lângă cortul eroului. N-au depus-o”, a declarat Tudose.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a mai declarat despre relaţia cu PNL că principala cauză a divorţului este căsătoria şi nu a fost lumea fericită.

”Ei au fugit de acasă, au luat şi mobila, acum încearcă să fure şi televizorul”, a spus ironic Tudose, precizând că nu e nevoie de şedinţele coaliţiei şi că el nu a mai discutat cu liberalii. ”Ştiţi care este principala cauză a divorţului? Căsătoria. Asta e, nu a fost lumea fericită”, a spus social-democratul.

Tudose a precizat că el nu mai discută cu liberalii și că nu mai este nevoie de ședințe de coaliție.

Iohannis și-a numit un consilier în funcția de ambasador

Două femei, victimele unei tâlhării violente: Agresate în propria casă și lăsate fără bani, bijuterii și mașină