Alba: Două camioane răsturnate pe A1, la câteva ore distanţă; şoferii au fost răniţi

Şoferul unui autocamion a fost rănit după ce s-a răsturnat miercuri cu autovehiculul în afara părţii carosabile, pe Autostrada A1, pe sensul Orăştie – Sebeş.

Cu câteva ore înainte, un alt şofer a necesitat îngrijiri medicale după ce s-a răsturnat cu camionul pe A1, sensul de mers Sebeş – Sibiu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, pompieri militari de la Secţia Sebeş au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice şi prim ajutor medical la un accident rutier pe A1, sens de mers Orăştie – Sebeş.

„Este vorba despre un autocamion care s-ar fi răsturnat. Din accident a rezultat o persoană (şoferul) care necesită îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan.

Tot miercuri, Secţia de pompieri Sebeş a intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice şi prim ajutor medical la un accident rutier produs tot pe A1, dar pe sensul de mers Sebeş – Sibiu, în care a fost implicat un camion care transporta mărfuri generale.

Camionul s-a răsturnat, iar şoferul a necesitat îngrijiri medicale. AGERPRES/ (AS – autor: Marinela Brumar, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Dolj: Percheziţii într-un dosar de trafic de persoane; mai multe persoane, duse la audieri

Schi alpin: Lindsey Vonn nu a luat o decizie privind revenirea în Cupa Mondială