Mihai Constantin: Stadiul negocierilor cu privire la planul fiscal al României – discutat în Consiliul Tripartit

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat că pe ordinea de zi a discuţiilor în Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social de miercuri se va afla şi stadiul negocierilor cu Comisia Europeană în legătură cu planul fiscal al României.

„Pentru că este un domeniu de mare interes şi de actualitate, mai ales în contextul discuţiilor permanente, dar ceva mai intensificate de această dată cu Comisia Europeană, ţin să precizez şi să vă readuc aminte agenda publică prezentată pentru ziua de astăzi. La ora 15,00 urmează să aibă loc Consiliul Tripartit, pe ordinea de zi aflându-se şi stadiul negocierilor apropo de planul fiscal pe care România îl discută la nivelul Comisiei Europene, consultarea cu mediul de afaceri şi cu sindicatele fiind o înţelegere, un agrement deja făcut cu Comisia pentru a întregi tabloul parametrilor prin care România va funcţiona din acest punct de vedere în raport cu Bruxelles-ul în anii care vin”, a spus Constantin la Palatul Victoria.

Potrivit programului anunţat de Guvern, premierul Marcel Ciolacu va participa, miercuri, la reuniunea Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social, unde va fi prezent şi secretarul de stat în MAE pentru relaţii interinstituţionale, Janina Sitaru. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Nicolae Ciucă: PNL va vota în Consiliul General propunerea de referendum a lui Nicuşor Dan

Timiş: Corpul unui bărbat care plutea pe Bega, identificat de poliţişti