Sume uluitoare, după jocurile olimpice: Contabilul de la canotaj a încasat 162.000 de euro, mai mult ca David Popovici. ‘Doamna Lipă nu mai are limite’

Astfel, Cătălin Herfan, secretarul FRC, a încasat 162.000 de euro, la fel ca și Roxana Petrescu, contabilul șef al federației. Roxana Petrescu este și cea care semnează tabelul de premieri.

„Participare activă și contribuție la substanțială la obținerea rezultatelor”, se menționează la Justificarea premiului propus.

La fel șochează și suma primită de medicul Vasile Osean, 238.000 de euro! „Participare activă și contribuție la menținerea stării de sănătătate”, se menționează la Justificarea premiului propus.

Gazeta Sporturilor a prezentat tabelul complet.

Eduard Novak, fostul ministru al MTS, crede că în spatele acestor premieri „nesimțite” este Elisabeta Lipă, fost președinte al FR de Canotaj, actualul șef al Agenției Naționale pentru Sport și candidat al PSD.

„După ce văd, din poze, din reportaje, Elisabeta Lipă e prezentă la toate festivitățile, la premieri, la anunțarea de noi sponsori! Eu zic că tot dânsa conduce și federația de canotaj. Este peste tot, la ANS, la canotaj, nu are nicio treabă, nicio limită!

Probabil că are și conotații politice, că altfel nu e de înțeles. Dacă făceam eu așa, la ciclism, când eram ministru, ce-ar fi zis lumea?! Nu, nu se mai poate ca lucrurile să meargă așa. Trebuie schimbate legile, regulile, pentru că, repet, e penibil ce se întâmplă!

Nu e normal ce se întâmplă! E un sistem frumos pus la punct! Nu degeaba doamna Lipă e motivată cu canotajul. Vorbim despre un star al lumii, David Popovici, iar secretarul general al unei federații, un neica nimeni, ia mai mult decât David Popovici?!

Nu cred că e ceva ilegal, dar arată că legile care privesc sportul românesc sunt dezastruoase, adică te duc într-o situație care frizează penibilul. E corect așa ceva?! Eu zic că este nesimțire! Ce simte David Popovici când vede aceste lucruri?! Așa ceva nu se întâmplă nicăieri în lume. Nu se mai poate așa!

Ăștia chiar nu au nicio rușine! Măcar dacă ar face astfel încât să fie de bun simț. Nu poți să speculezi legea și canotajul să ia bani de peste tot, de la ANS, de la COSR, de la cluburi!”, a spus Eduard Novak pentru GSP.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Cadavrul unui bărbat, găsit plutind pe Canalul Bega în Timișoara

Ucraina mai vrea de la Joe Biden ‘doar’ o invitație de a adera la NATO: ‘Ar face parte din moștenirea sa’