Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Medicover Investment BV intenţionează să preia companiile din România care aparţin Synlab International GmbH

Consiliul Concurenţei anunţă că analizează tranzacţia prin care Medicover Investment BV intenţionează să preia companiile din România care aparţin Synlab International GmbH.

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Medicover Investment BV intenţionează să preia companiile din România care aparţin Synlab International GmbH, şi anume: Synlab West SRL, Laboratoarele Synlab SRL, Zostalab SRL, Medsense Servicii Medicale SRL, CMI Dr Iacobescu C Anca SRL şi CMI Dr Marinescu Dana Mihaela SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Medicover Investment BV este parte din grupul Medicover, un furnizor internaţional de servicii medicale şi de diagnosticare, care operează clinici ambulatorii, spitale, unităţi de îngrijire de specialitate, laboratoare şi puncte de recoltare a sângelui, în Polonia, Germania, România, India şi Ucraina.

În România, Grupul Medicover operează, prin divizia sa de servicii de asistenţă medicală, o reţea formată din 41 de clinici şi prin divizia de servicii de diagnosticare, reprezentată de Synevo Romania.

Synlab International este activ în domeniul serviciilor de diagnostic de laborator şi al testelor de specialitate în mai multe domenii medicale.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Câciu, despre deficit: Ceea ce trebuie să transmitem mai des este că nu vor avea nicio problemă oamenii / După aceste şocuri de 3 ani de zile de când suntem la guvernare, puterea de cumpărare a fost menţinută la un nivel rezonabil

Varianta de ocolire a municipiului Sfântu Gheorghe, deschisă circulaţiei