Adrian Câciu a izbucnit la adresa lui Virgil Popescu: Câtă ipocrizie se existe în lumea asta?

Ministrul Investiţiilor a fost întrebat dacă poate garanta că dacă şefii numiţi neconform în companiile din energie vor fi daţi afară, statul nu va trebui să plătească ulterior salarii compensatorii sau alte prejudicii, cum s-a întâmplat în trecut.

”Sunt convins că atunci când vom analiza exact căile pentru care să ajungem la obiectiv şi avem nevoie de propunerea de la Ministerul Energiei, vom găsi soluţia juridică de aşa manieră încât statul să nu trebuiască să plătească daune. Dacă nu o vom găsi, daunele să le plătească cine i-a numit. Trebuie să ne şi asumăm în viaţă că mai şi greşim. Dacă am înţeles că ieri fostul Ministru de Energie vine şi vorbeşte de PNRR. (..) Câtă ipocrizie se existe în lumea asta? De un an de zile este acolo la Bruxelles, să se ducă să vorbească cu Comisia, fratilor, ce am făcut, că i-am numit pe ăştia, pe aceştia. Nimic. Ştim doar să facem politică. Şi eu ştiu să fac politică”, a completat Câciu.

Întrebat cum se va rezolva problema jalonului pragului pentru IMM-uri, în condiţiile în care PNL şi PSD nu vor să se aşeze la masa, Câciu a spus: ”Nu m-aş pripi să trag această concluzie. Există această ipozteză. (..) Sunt convins că PNL şi PSD vor sta la masă pentru o decizie înţeleaptă pentru România”.

”Mi se pare foarte ciudat că din tot PNRR-ul ăsta, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Energiei au o problemă cu selecţiile”, a spus fostul ministru al Energiei, în emisiunea România Politică de la Prima News.

Despre performanţa actualului Guvern, Virgil Popescu a spus: ”Ce a atras guvernul bani din PNRR? Că tranşa 1 şi 2 a fost la guvernul Ciucă. Actualul guvern nu a tras niciun ban din PNRR, actualul guvern nu ştiu, zero fonduri europene. Mai era cineva cu ministrul zero, tot cei de la PSD îi spuneau, parcă era Cioloş. Cred că aşa o să fie şi Câciu, ministrul zero fonduri europene. Am auzit că are cam 10%, nu ştiu, nu pot să verific”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

George Simion îi dă peste nas lui Mircea Geoană: `Construiesc case la Pechea. Tu nu vei ajunge președinte!`

Coface: 15% din totalul emisiilor de gaze cu efect de seră din Europa provin de la autoturisme