Partidul România în Acţiune, care îl sprijină pe Mircea Geoană la prezidenţiale, a depus listele de candidaţi în judeţul Iaşi / Liviu Brătescu vrea un nou mandat la Senat, iar lista de deputaţi este deschisă de Mihaela Popa, profesor, fost parlamentar

Senatorul Liviu Brătescu candidează pe lista Partidului România în Acţiune pentru un nou mandat în judeţul Iaşi, în timp ce la Camera Deputaţilor lista acestui partid este deschisă de Mihaela Popa, profesor, fost parlamentar.

Partidul România în Acţiune filiala Iaşi a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean listele cu candidaţi atât pentru Senat cât şi pentru Camera Deputaţilor, liderul organizaţiei senatorul Liviu Brătescu precizând că Iaşiul are nevoie de ”o nouă viziune, de un impuls şi de o resetare a vechii clase politice”.

La Senat, pe primul loc pe lista Partidului România în Acţiune este Liviu Brătescu, care în urmă cu câteva săptămâni a demisionat din PNL. Lista la deputaţi este deschisă de Mihaela Popa, profesor, fost parlamentar în timpul guvernării PDL, ea fiind urmată de Constantin Cozorici, ofiţer în rezervă, şi de medicul Raoul-Vasile Lupuşoru.

”Pentru Senatul României am onoarea de a dechide lista. Mi-am anunţat de mai multe ori intenţia de a candida din nou pentru a avea şansa de a implementa programul politic pe care l-am început în urmă cu doi ani de zile. Sunt mai motivat ca niciodată să acţionez pentru binele şi dezvoltarea judeţului Iaşi. Candidaţii de pe listele Partidului România în Acţiune sunt oameni profesionişti, oameni muncitori care, la fel ca şi mine, îşi doresc o schimbare pentru România şi pentru Iaşi”, a declarat senatorul Liviu Brătescu.

Partidul România în Acţiune şi-a anunţat susţinerea pentru candidatul independent Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.

 

Lasconi: Cred că e ciudat să arătaţi cu degetul spre USR în condiţiile în care nu s-a auzit de niciun USR-ist care să fi luat vreun cent vreodată. Alţii fură cu porbagajul / Faceţi o cercetare, care sunt penalii de adevăratelea din PSD şi PNL

Maramureş: Doi tineri, cercetaţi pentru că ar fi obligat două victime minore, instituţionalizate, să se prostitueze / Victimele au fost adăpostite şi transportate în diferite locaţii