Nicuşor Dan spune că a început discuţiile pe cele 20 de puncte cu partide cu care vrea să facă majoritate în Consiliul General: După ce facem asta, ne întâlnim şi cu ceilalţi importanti, inclusiv cu Marcel Ciolacu

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că a început discuţiile pe cele 20 de puncte propuse prezidenţiabililor cu partide cu care vrea să facă majoritate în Consiliul General şi după ce face asta, se va întâlni şi cu ceilalţi importanti, inclusiv cu Marcel Ciolacu.

Nicuşor Dan a declarat la sediul USR că a primit asigurări de la conducerea PNL că consilieri Generali PNL vor vota pentru referendumuri.

Întrebat dacă se va întâlni cu toţi prezidenţiabilii, Nicuşor Dan a spus că a început cu cei care corespund cu partide cu care vrea să facă majoritate în Consiliul General.

”După ce facem asta, ne întâlnim şi cu ceilalţi importanti, inclusiv cu Marcel Ciolacu”, a precizat primarul.

Nicuşor Dan a anunţat că joi, la ora 10.00, se va întâlni cu Ludovic Orban şi cu Eugen Tomac, pe cele 20 de puncte propuse şi va avea o discuţie şi cu Nicolae Ciucă, vineri. 

Buzău: Exerciţiu de antrenament pentru evaluarea rezervei; mii de rezervişti, în poligonul de tragere

Elena Lasconi, după întâlnirea cu Nicuşor Dan: Eu nu aş fi fost astăzi, aici, dacă nu exista Nicuşor şi vreau să-i mulţumesc / Am discutat astăzi toate cele 20 de puncte propuse de primarul Capitalei, suntem de acord cu toate