Elon Musk merge all-in pe Donald Trump: CEO-ul Tesla se apropie de 100 de milioane de dolari cheltuiți pentru campania fostului președinte

Musk a realizat contribuții semnificative în trimestrul al treilea către America Pac, comitetul său de acțiune politică, conform documentelor federale publicate marți.

Aceste donații au oferit grupului resurse considerabile pentru a susține campania lui Trump. Conform datelor de la organizația non-profit OpenSecrets, grupul a cheltuit deja peste 96 de milioane de dolari pentru a-l susține pe Trump și încă 10 milioane pentru candidații republicani în alegerile pentru Congres.

Elon Musk, CEO-ul Tesla și proprietarul platformei de socializare X, a declarat că îl sprijină pe Trump încă din luna iulie, după ce acesta a supraviețuit unei tentative de asasinat în Pennsylvania.

Recent, Musk s-a alăturat din nou lui Trump pe scenă, la un eveniment public în același loc. După publicarea documentelor, Musk a anunțat că se va întoarce în Pennsylvania pentru a desfășura o serie de discuții, având în vedere importanța acestui stat în contextul alegerilor.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Premieră în UE – Şase soldaţi ruşi care au dezertat fugind de războiul din Ucraina au primit vize temporare în Franţa

Dolj: Termo Urban Craiova începe probele pentru furnizarea căldurii în sezonul rece