VIDEO Explozie devastatoare îm Newcastle – Un copil de 7 ani a murit

Superintendentul Darren Adams de la Northumbria Police a declarat, citat de Sky News, că explozia a afectat grav șase apartamente, dintre care două au fost cele mai afectate. Imaginile surprinse cu drona arată cum clădirea a suferit daune considerabile, iar grămezi de resturi sunt vizibile pe stradă.

„Cu mare tristețe mă aflu astăzi în fața dumneavoastră în urma morții tragice a unui copil mic”, a spus superintendentul Adams. „Acesta este un rezultat cu adevărat devastator. Gândurile și condoleanțele noastre se îndreaptă către familia și prietenii săi.”

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului cu puțin timp înainte de ora 1 dimineața, iar inginerii de la Northern Gas Networks sprijină autoritățile în investigarea incidentului. Adjunctul șefului pompierilor, Lynsey McVay, a confirmat că toate incendiile au fost stinse și că pompierii continuă să verifice clădirile pentru a se asigura că toți locatarii sunt în siguranță.

O anchetă privind cauza exploziei este în curs de desfășurare, iar autoritățile au anunțat că un cordon de securitate va fi instituit pentru o perioadă nedeterminată.

VIDEO Poliţia din Phoenix, criticată pentru arestarea violentă a unui bărbat de culoare, surd şi cu paralizie cerebrală

Candidaţii la Preşedinţie, verificaţi de către CNSAS / 9 dintre ei nu au colaborat cu Securitatea şi nu au fost lucrători ai acestei structuri / Patru dintre ei, născuţi după 1973 / Care este situaţia lui Silviu Predoiu – DOCUMENTE