După Rusia, acum Zelenski e atacat și de șeful NATO: Rutte nu sprijină încă în totalitate ‘planul de victorie’ ucrainean

„Desigur, este un semnal puternic din partea domnului Zelenski și a echipei sale că au conceput acest plan.

Asta nu înseamnă că pot spune aici că susțin întregul plan. Asta ar fi puțin dificil, pentru că sunt multe probleme pe care trebuie să le înțelegem mai bine” – a spus el.

Planul lui Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi-a prezentat miercuri „planul de victorie” într-un discurs rostit în Parlamentul de la Kiev şi a exclus posibilitatea cedării de teritorii Rusiei pentru a pune capăt războiului declanşat de Moscova în februarie 2022.

„Pentru noi toţi, ucrainenii, planul de victorie a fost pregătit”, a declarat Zelenski în faţa deputaţilor (planul lui Zelenski, pe larg AICI).

Reacția Rusiei

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că planul ucrainean este probabil un plan „camuflat” al SUA, care ar folosi administraţia de la Kiev pentru a lupta împotriva Rusiei „până la ultimul ucrainean”. „Dar ar putea exista un alt plan acolo, care ar putea fi cu adevărat pașnic, și anume ca regimul de la Kiev să își dea seama de inutilitatea politicilor pe care le urmărește și să realizeze nevoia de a se trezi și de a realiza cauzele care au dus la acest conflict”, a spus Peskov (pe larg, AICI).

Sursa: www.stiripesurse.ro

Se pregătesc fraude masive la alegerile din Republica Moldova – Chișinăul avertizează Moscova

Raport: Exporturile de armament german către Israel sunt în creştere