Constanţa: Două tinere au murit în urma coliziunii între două autoturisme, unul condus de un şofer băut

Două tinere de 21 şi 28 de ani au murit în urma coliziunii între două autoturisme, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 38, între localităţile Agigea şi Techirghiol, unul dintre autovehiculele implicate fiind condus de un bărbat aflat sub influenţa alcoolului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la data de 16 octombrie, la puţin timp după miezul nopţii, poliţiştii Serviciului de Siguranţă Rutieră Constanţa au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 38, în afara localităţii Agigea.

„Conform primelor cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, două femei, de 21, respectiv 28 de ani, au decedat, una dintre victime aflându-se la volanului unuia dintre vehicule. Celălalt conducător auto, un bărbat, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezenţa unor substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, la locul producerii accidentului rutier au fost mobilizate o autospecială de stingere incendii, un echipaj de descarcerare, un altul de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Cele două tinere au fost găsite în stop cardio-respirator, intervenţiile cadrelor medicale pentru a le resuscita fiind zadarnice. AGERPRES/(AS – autor: Nona Jalbă, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Decizia care ar putea hotărâ soarta alegerilor din SUA – Acuzații grave la adresa lui Donald Trump

Pacienții din țările în curs de dezvoltare obligați să folosească fiole de insulină