Paul Pogba, nerăbdător să revină pe teren după reducerea suspendării la 18 luni

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a redus pedeapsa jucătorului în vârstă de 31 de ani la începutul acestei luni, după ce acesta a fost suspendat provizoriu de Agenția Națională Anti-Doping din Italia (NADO Italia) în septembrie 2023, în urma unui test pozitiv pentru DHEA, o substanță interzisă care crește nivelul de testosteron, conform Mediafax.

Pogba, care a făcut apel la TAS susținând că ingerarea de DHEA nu a fost intenționată, va fi eligibil pentru a reveni în joc pentru Juventus în martie – și spune că este mai puternic, mai înțelept și chiar dispus să ia o reducere de salariu.

„Sunt gata să revin la normal în 2025. Am o singură dorință, să joc fotbal. Realitatea este că sunt un jucător al lui Juve și mă pregătesc să joc pentru Juve”, a declarat Pogba miercuri pentru ziarul italian Gazzetta dello Sport.

„Nu trebuie să vorbesc eu, terenul va vorbi și apoi (antrenorul) Thiago Motta va judeca cu proprii ochi, pe baza a ceea ce vede. Sunt gata să renunț chiar și la bani pentru a juca din nou pentru Juve. Vreau să revin”, a adăugat jucătorul, care are contract cu Juventus până în iunie 2026.

Pogba, care a jucat ultima dată pentru Juventus în urmă cu peste un an, într-o victorie cu 2-0 la Empoli, a declarat că primirea suspendării inițiale a fost cel mai dificil moment din cariera sa.

„A fost un an foarte dificil și ceea ce m-a durut cel mai mult a fost să petrec fiecare zi în afara stadionului și (centrului de antrenament al Juventus) Continassa, ducându-mi copiii la școală fără a putea intra să mă antrenez sau să joc pentru Juventus”, a mai spus jucătorul.

Pogba a adăugat că dorește, de asemenea, să revină în echipa Franței a lui Didier Deschamps, înainte de Cupa Mondială 2026 din Statele Unite, Mexic și Canada.

„Visul Cupei Mondiale există, dar Deschamps nu a închis ușile pentru nimeni. Depinde de mine să le deschid. El mi-a spus să muncesc”, a declarat mijlocașul.

Termoenergetica începe probele la cald pentru sezonul 2024-2025

Daniil Medvedev, eliminat în prima rundă a turneului demonstrativ din Arabia Saudită, câștigă 1,3 milioane de euro