Anchetă a Poliţiei după o sesizare conform căreia un profesor de la o şcoală din Râmnicu Vâlcea ar fi avut relaţii sexuale cu o fată de 17 ani

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au deschis o anchetă, joi, după ce au fost sesizaţi că un profesor de la o şcoală din municipiu ar fi avut relaţii sexuale cu o fată de 17 ani.

”La data de 17 octombrie 2024, în jurul orei 10:00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că ar deţine informaţii despre faptul că un profesor al unei unităţi de învăţământ din municipiul Râmnicu Vâlcea ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 17 ani”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

 
Ca urmare, la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost constituită o echipă operativă care desfăşoară cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Papa Francisc va publica „Hope”, prima carte de memorii ale unui pontif în funcţie

Necazurile se țin lanț la Primăria Bușteni. După ce primarul ales a decedat, actualul edil e acuzat că ar fi bătut o angajată și ar fi târât-o prin instituție