AUR a depus lista candidaţilor pe Bucureşti la alegerile parlamentare: George Simion, cap de listă la Camera Deputaţilor, urmat de George Becali, Lidia Vadim Tudor, pe locul 4

AUR a depus lista candidaţilor pe Bucureşti la alegerile parlamentare, în care George Simion, preşedintele formaţiunii, este cap de listă la Camera Deputaţilor, urmat de George Becali iar fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, se află pe locul 4.

”Sunt convins că vom obţine mult mai multe locuri de parlamentar decât în octombrie 2020, când nu ne ştia mai mult de 60% dintre români”, a spus George Simion, liderul AUR, la depunerea candidaturilor.

”Sper să convingem românii în următoarea lună, până ajungem la vot pentru parlamentari, dezavuăm felul în care actuala coaliţie a ales să îşi bată joc de alegerile parlamentare şi prezidenţiale, nu înţelege nimeni când va fi alegerea pentru parlamentare, când va fi de prezidenţiale. Au comasat iniţial aceste alegeri ca să economisească bani la buget dar iată că tot 4 duminici vom merge la vot. Românii vor fi confuzi pentru că vor trebui să meargă trei duminici la vot, o alegere neinspirată”, a mai afirmat Simion.

Lista AUR pe Bucureşti este deschisă la Camera Deputaţilor de George Simion, urmat de George Becali, Mihai Enache şi Lidia Vadim Tudor. La Senat, pe primul loc este Petrişor Peiu, urmat de Nina Stelea, Octavian Bădescu şi Antonio Andruşceac.

Minerii, energeticienii şi siderurgiştii protestează joi în faţa Guvernului timp de două ore

Proiect privind acordarea titlului de ”Cetăţean de onoare al judeţului Buzău” preşedintelui Consiliului Judeţean, iniţiat de unul dintre vicepreşedinţi, retras de şeful CJ