UEFA a amendat FRF după meciul României cu Lituania. Acuzaţiile: transmiterea unui mesaj nepotrivit pentru un eveniment sportiv şi comportamentul rasist al suporterillor / În plus, la următorul joc de acasă o parte din stadion va fi fără spectatori

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA (CEDB) a hotărât ca Federaţia Română de Fotbal (FRF) să fie amendată din cauza transmiterii unui mesaj nepotrivit pentru un eveniment sportiv şi a comportamentului rasist al suporterilor la partida România – Lituania, din 9 septembrie, din Liga Naţiunilor.

CEDB a decis să amendeze Federaţia Română de Fotbal cu 22.500 € pentru transmiterea unui mesaj care nu este potrivit pentru un eveniment sportiv.

De asemenea, federaţia a fost amendată cu 30.000 € şi stadionul va fi închis parţial (3.000 de locuri adiacente) la următorul meci de pe teren propriu al României, din cauza comportamentului rasist al suporterilor.

 

Doi bărbaţi, între care şi un poliţist, reţinuţi pentru trafic de droguri/ În acelaşi dosar este cercetată o femeie care a depozitat cannabis în locuinţa ei

Nicolae Ciucă, semnal de forță pentru Republica Moldova, de la Bruxelles