Daniel Ghiță întoarce armele după plecarea din PSD. ‘Ciolacu nu știe să gestioneze o situație minoră, dar el vrea sa conducă o țară’

 

Precizăm că, așa cum știripesurse a relatat, Federația Română de Canotaj a decis să acorde premieri în valoare de aproape 9 milioane de euro după Jocurile Olimpice. FR de Canotaj, condusă de Valentin Gavril, a întocmit un tabel de premieri după performanțele de la Jocurile Olimpice de la Paris. Pe lângă sportivii și antrenorii prezenți la Jocuri, pe tabel au apărut sume imense trecute în contul unor oameni precum secretarul federației, contabilul sau medicul.

Ulterior, premierul Marcel Ciolacu a declarat în acest context, că urmează să discute cu Elisabeta Lipă, precizând că este bine ca sumele de care beneficiază întreg staff-ul lotului olimpic să fie cunoscute de la început.

„Marcel Ciolacu încearcă, prin diversiune, să acopere scandalul de la FRC cu un referendum, inutil. Arată, doar ca nu știe să gestioneze o situație minoră, dar el vrea sa conducă o țară“, își începe, furibund, postarea Daniel Ghiţă.

Daniel Ghiță, foc și pară pe FRC

„Acum, vine și ne zice, Ciolacu, că pentru Vasile Osean, doctorul lotului e normal să ia 238.000,00€, doar pentru el personal, neimpozabili, pt 2- 3 săptămâni de la JO?

E doar un premiu! Pe lângă asta, el emite facturi pentru prestațiile făcute! Deci, jaf la drumul mare!

Toți oamenii din stafful lui sunt premiați cu o sumă de 476.0000,00€! Ați înțeles? Pentru 24 de canotori , noi am cheltuit cheltuit 476.000,00€?

Pentru Direcția Națională Anticorupție este și doctorul oficial al federației Kempo ! Aia la care nu le găsim competițiile din USA, decât deconturile la ANS.

Ați înțeles? Filiera : Lipa : FRC și Kempo!

Cum explici tu omului, care muncește pe 3000 lei și plătește impozite, că tu dai din banii statului 238.000,00€ cadou ?

Îmi spun oamenii ca această contabilă este și contabila Kempo ? Deci doctorii, contabilii, încasează bani publici,milioane de euro, dați cu dedicație la o federație ilegală Kempo. E schema “ FRC- Kempo “.

Doi asistenți medicali 50.000,00€ ? Citiți lista, ca noi românii plătim.

Deci, noi suntem, toți idioti? Cine a făcut aceste legi ? Cine ? Cu dedicație pentru FRC?

ANS este sub autoritatea Guvernul României , iar Marcel Ciolacu știe de un an de zile de aceste mizerii. I-a mai dat și o bază sportivă ilegal, încălcând legea!

Nu mergeți pe fentă: subiectul este jaful de la FRC și schemanordis! Astea sunt subiectele de campanie.

Nihil Sine Deo“, conchide Daniel Ghiţă

Marți, Daniel Ghiță a anunțat în plenul Camerei Deputaților că își dă demisia din PSD şi va activa ca neafiliat în mandatul cât a mai rămas. Daniel Ghiță, care este campion mondial la kickbox, a fost ales deputat în 2020 pe listele PSD. Deputatul anunța că a depus plângere la DNA și Parchetul General împotriva Elisabetei Lipă pentru sumele mari de bani drenate de la ANS către Federația de Kempo.

Răzvan Burleanu, mesaj înaintea referendumului din Republica Moldova: Suntem solidari cu poporul moldovean. Susţinem ferm integrarea în Uniunea Europeană

După ce a fost interzisă la prezidențiale, Diana Șoșoacă face o piruetă spectaculoasă: ‘Le-am dat șah-mat. De ce?’