Târg de joburi neconvenţional, la Noaptea Companiilor 2024

 

În acest an, la Noaptea Companiilor 2024 a aderat şi Ministerul Apărării Naţionale, care i-a invitat pe potenţialii candidaţi la Aeroclubul Târgu Mureş, precum şi o serie de mari angajatori din domeniul industriei de automotive, servicii şi alimentaţie.

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” a anunţat, joi, că a devenit partener al evenimentului Noaptea Companiilor 2024.

„UMFST G.E. Palade Târgu Mureş este partener al evenimentului de recrutare Noaptea Companiilor, care se va desfăşura în 17 octombrie 2024, începând cu ora 16.00. Este vorba despre un târg de joburi neconvenţional, în care companiile participante îşi deschid porţile pentru potenţialii candidaţi. Fie că eşti student, proaspăt absolvent sau un profesionist în căutarea unui nou început, acest eveniment este locul ideal pentru tine. Ce vei găsi la Noaptea Companiilor? Oportunităţi de carieră. Descoperă joburi atractive şi interacţionează direct cu angajatorii. Networking. Conectează-te cu profesionişti din diverse domenii şi extinde-ţi reţeaua de contacte. Workshop-uri şi prezentări. Învaţă de la experţi din industrie şi descoperă noile tendinţe. O atmosferă relaxată şi prietenoasă. Pregăteşte-te pentru o seară de neuitat, plină de discuţii interesante şi noi prietenii”, a anunţat UMFST Târgu Mureş, pe Facebook.

Noaptea Companiilor 2024

Aflată la a doua ediţie, Noaptea Companiilor 2024 îşi propune să readucă în prim-plan oportunităţile de angajare şi cultura organizaţională a business-urilor mureşene către potenţiali angajaţi şi vizitatori curioşi.

Pentru evenimentul de joi, de la Târgu Mureş, participanţii vor beneficia de transport special către sediile companiilor care au aderat la Noaptea Companiilor 2024, până la miezul nopţii, autobuzele având însemnele evenimentului.

„Staţiile de autobuz în care vor coborî participanţii evenimentului se vor afla lângă sau în apropierea sediilor companiilor, în funcţie de posibilităţi. Autobuzele vor fi personalizate cu însemnele evenimentului, atât în interior, cât şi în exterior. Este posibil afişajul şi din partea companiilor; aplicanţii vor avea posibilitatea de răsfoi broşura evenimentului în care vor fi prezentate companiile participante cu logoul şi mesajul către aplicanţi”, se arată pe site-ul evenimentului.

Potrivit site-ului Noaptea Companiilor, evenimentul facilitează companiilor o modalitate mai directă de a-şi promova valorile, simplifică procesul de recrutare şi creează o legătură mai strânsă între candidaţi şi companie.

Candidaţii vor avea o şansă de a fi angajaţi sau de a-şi îmbunătăţi mediul de lucru, în timp ce companiile pot prezenta acestora, într-un cadru mai aparte, perspectivele de viitor în cadrul companiei, condiţiile de lucru şi beneficiile oferite angajaţilor sau oportunităţile de dezvoltare profesională şi personală.

Sursa: www.stiripesurse.ro

DNA a reținut toată conducerea de la Spitalul Municipal Rădăuți: Medicii luau spăgi pentru orice!

AEP: Două secţii de votare pentru alegerile din Republica Moldova – în sediul din Eugeniu Carada