O maşină a plonjat în Dâmboviţa; şoferul – testat pozitiv la consumul de substanţe psihoactive

O maşină condusă de un tânăr de 36 de ani a plonjat vineri dimineaţa în râul Dâmboviţa, în apropiere de oraşul Popeşti Leordeni, şoferul a scăpat nevătămat, însă a ieşit pozitiv la testul pentru consum de substanţe psihoactive.

„La data de 18 octombrie, în jurul orei 5,10, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DNCB din Popeşti Leordeni, din direcţia Bucureşti către DNCB, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat în râul Dâmboviţa. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Popeşti Leordeni, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, în cauză rezultând indicii cu privire la posibila prezenţă în organism a unei substanţe psihoactive”, transmite IPJ Ilfov.

Poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni continuă cercetările pentru stabilirea tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. AGERPRES/(AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Suceava: Directorii de la spitalul din Rădăuţi, plasaţi în arest la domiciliu

Fotbal: Tuchel va primi un salariu anual de 5 milioane de lire sterline pentru postul de selecţioner al Angliei