Un copil de 10 ani din Dâmboviţa a plecat a doua oară de acasă, pentru a obţine o trotinetă/ El a fost găsit de jandarmii din Prahova, sub un pod – VIDEO

Un copil de zece ani din localitatea Bucsani, judeţul Dâmboviţa, a plecat, pentru a doua oară de acasă, pentru a reuşi să îşi procure o trotinetă electrică. El a fost găsit de jandarmii din Prahova sub un pod. În luna septembrie, el plecase de acasă pentru a aduna pet-uri ca să îşi cumpere trotineta dorită.

 
”Pentru o trotinetă, un copil de 10 ani a plecat la 40 de km de casă. A fost găsit de jandarmi sub un pod. Este vorba despre băiatul din Dâmboviţa care, în urmă cu o lună, a fost dus acasă de jandarmi, după ce plecase din sat pentru a aduna peturi ca să îşi cumpere o trotinetă. A dispărut din nou cu acelaşi gând: să strângă bani pentru trotineta visată”, a transmis, vineri, Jandarmeria Română.

 
Copilul a fost dat dispărut de bunica sa, după ce nu s-a mai întors de la şcoală. El a fost văzut, joi, în jurul orei 23.00, de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, sub un pod.
 
Atunci când l-au găsit jandarmii, Daniel era îngheţat şi avea cu el ghiozdanul şi bicicleta.
 
”Colegii noştri l-au dus la căldură, în maşină, i-au oferit mâncare şi apă, apoi l-au condus la sediul poliţiei, de unde a fost dus acasă, în comuna Bucşani, judeţul Dâmboviţa”, a precizat sursa citată.
 
În luna septembrie, băiatul de 10 ani a fost căutat de poliţiştii din Dâmboviţa, fiind dat dispărut de bunica sa. Atunci, el a fost găsit în localitatea Ulmi. În acest caz a fost sesizată Direcţia de Protecţie a Copilului. Băiatul le-a spus jandarmilor care l-au găsit că voia să ducă pet-uri la reciclat pentru a strânge bani să îşi cumpere o trotinetă electrică.

INS: Cheltuielile României pentru protecţia mediului s-au ridicat în anul 2023 la 19,8 miliarde de lei, reprezentând 1,2% din PIB

Triatlon: Doi concurenţi au murit la Campionatele Mondiale din Spania