UPDATE Adrian Marțian și cei 3 copii dispăruți au fost aduși în țară / Milionarul, condus la audieri

Poliţiştii sârbi i-au predat pe cei trei fraţi şi pe tatăl acestora colegilor lor români, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, vineri dimineaţă, în jurul orei 5.30.

Cei trei copii şi tatăl lor, milionarul Adrian Marțian, au fost duşi în maşini separate, în judeţul Hunedoara, unde autorităţile au deschis deja o anchetă în acest caz pentru a stabili cum au fost trecuţi copiii frontiera de stat şi cum au ajuns în afara țării.

UPDATE ora 09.50 Adrian Marțian a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectare a măsurilor privind încredinţarea minorilor, inducerea în eroare a organelor judiciare şi participaţie improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Faţă de cei trei minori urmează să fie instituită măsura specială a plasamentului în regim de urgenţă, în cadrul unei unităţi din subordinea DGASPC Hunedoara, conform Agerpres.

Marţian Antonio Adrian, Marţian Rania Adriana şi Marţian Raisa Antonia au fost găsiţi, joi, de autorităţi în oraşul Nis din Serbia, alături de tatăl lor, care avea ordin de protecţie emis pe numele său şi nu avea voie să se apropie de copii. Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara.

Potrivit presei locale, părinţii celor trei copii își dispută în instanță custodia minorilor.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Bărbat în stare gravă după ce şi-ar fi dat foc în scara unui bloc

Cercetătorii au făcut marele anunț: De ce vaccinurile ARN mesager dau efecte secundare