O şoferiţă băută a făcut praf cinci autovehicule parcate pe o stradă

O femeie de 38 de ani, aflată sub influenţa alcoolului la volan, a avariat, în noaptea de joi spre vineri, cinci autovehicule care erau parcate pe o stradă din municipiul Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Conform sursei citate, la data de 18 octombrie, în jurul orei 03,50, lucrători ai Poliţiei Municipiului Constanţa – Serviciul Municipal de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi că pe strada Zmeurei s-a produs un accident rutier – tamponare.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că o femeie, de 38 de ani, ar fi condus un autoturism şi ar fi lovit cinci vehicule parcate. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Constanţa.

Cercetările poliţiştilor sunt în derulare.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Vicepreședintele Parlmentului European, românul Victor Negrescu a fost numit raportorul privind modului în care țările au implementat PNRR

Macron, furios pe miniștri și jurnaliști după dezvăluirea discuției despre Israel: ‘Nu am nevoie de ventriloci’