Întrebarea pe care o vrea PSD la referendumul lui Nicușor Dan. Consilierii social-democrați au depus deja un proiect de hotărâre pentru adăugarea întrebării

Întrebarea este: ”Sunteţi de acord ca Primăria Bucureşti să finanţeze şi să implementeze un program de educaţie pentru sănătate şi prevenire a consumului de droguri în toate şcolile din Bucureşti?”

„Consilierii generali ai Partidului Social Democrat au depus, astăzi, un proiect de hotărâre pentru adăugarea unei întrebări extrem de importante, în cadrul referendumul propus de primarul general: „Sunteţi de acord ca Primăria Bucureşti să finanţeze şi să implementeze un program de educaţie pentru sănătate şi prevenire a consumului de droguri în toate şcolile din Bucureşti?”, potrivit unui comunicat al PSD.

Marcel Ciolacu a fost primul care a anunțat despre intenția PSD de  a adăuga o întrebare la referendumul local.

„Colegii mei din Consiliul General vor veni și ei cu o întrebare legată de prevenția consumului de droguri în școli. Normal, vorbim de capitala României și e cea mai expusă la acest flagel”, a declarat, vineri, liderul PSD.

După ce a aflat despre intenția PSD și despre ce este întrebarea pe care social-deomcrații o vor la referendum, liderul PNL a declarat că nu este nevoie de o consultare a cetățenilor privind necesitatea combaterii consumului de droguri în școli.

„Nu este nevoie de referendum pentru acest subiect. Există o îngrijorare, este o datorie a noastră de siguranță în școli, este o datorie a noastră pentru cetățeni. Este o responsabilitate morală, politică . Nu cred că este nevoie de un referendum”, a declarat Nicolae Ciucă.

Sursa: www.stiripesurse.ro

F1: Echipa Red Bull, suspectată de trişare. Ar fi folosit un dispozitiv controversat

VIDEO NATO avertizează indirect Rusia după incidentul cu dronă din România: ‘Aliaţii intenţionează să achiziţioneze mii de sisteme de apărare aeriană’