Doi bărbaţi arestaţi pentru tâlhărie calificată

„În urma probatoriului administrat, în fapt s-a stabilit că, cei doi bărbaţi, în seara zilei de 15 octombrie a.c., în intervalul orar 21,30 0 -22,00 ar fi pătruns într-un imobil din comuna Sânsimion şi ar fi sustras mai multe bunuri, iar când intenţionau să părăsească imobilul ar fi fost surprinşi de către proprietarul acestuia, fratele său şi un vecin, moment în care cei doi au devenit agresivi şi i-au aplicat unuia dintre bărbaţi lovituri cu obiecte contondente, ulterior părăsind locul faptei”, a transmis sursa citată.

Bărbatul agresat a suferit leziuni corporale care nu au necesitat îngrijiri medicale.

În data de 16 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 Poliţie Rurală-Miercurea Ciuc, în urma desfăşurării unor activităţi specifice de cercetare şi investigare, au reţinut doi bărbaţi, de 22 şi 33 de ani, despre care există suspiciunea că sunt autorii faptei, iar la data de 17 octombrie, cei doi au fost prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, faţă de aceştia fiind dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

„Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a mai transmis IPJ Harghita.

Sursa: www.stiripesurse.ro

AUR și George Simion pot răsufla ușurați! Instanța a validat listele cu candidații semnate doar de președintele partidului

Antrenorul ten Hag denunţă ‘minciunile’ legate de Manchester United