Auto: Belgianul Thierry Neuville (Hyundai), lider în Raliul Europei Centrale (WRC) după ziua a doua

Pilotul belgian Thierry Neuville (Hyundai) se află la conducere după ziua a doua în Raliul Europei Centrale (WRC), penultima etapă a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), care are loc în Cehia, Austria şi Germania, cu timpul de 1h 04 min. 40 sec. după cele opt probe speciale de vineri, informează AFP.

El îl devansează cu 6 sec. 4/10 pe francezul Sebastien Ogier (Toyota), în timp ce estonianul Ott Tanak, campionul mondial din 2019, ocupă poziţia a treia, la 7 sec. 3/10 de învingător.

Hyundai şi Toyota sunt, de asemenea, în luptă pentru Campionatul Mondial al constructorilor, marca sud-coreeană devansând-o pe cea japoneză cu 17 pct înaintea acestui raliu.

În absenţa lui Kalle Rovanpera, dublul campion mondial en titre care anul acesta dispută un sezon parţial, Toyota mizează pe Ogier pentru a marca puncte pentru marca niponă.

Cursa se încheie duminică, iar Neuville este în poziţia ideală pentru a câştiga primul său titlu de campion mondial WRC.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lãzãroiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Întâlnirea a ministrului de Interne, Cătălin Predoiu, cu omologul ucrainean; România va trebui să participe la reconstrucţie

Elena Lasconi: Aş dori să dăm mai multă putere DNA-ului, să cerceteze magistraţi. Sunt câteva dosare care pare că urmăresc un calendar electoral – VIDEO