Remorca unui autotren a luat foc pe A1 Bucureşti-Piteşti

Acesta a observat fum ieşind din remorcă, a oprit pe banda de urgenţă şi a decuplat capul tractor.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, cu trei autospeciale de stingere. Aceştia au constatat faptul că remorca era încărcată cu diverse cablaje auto şi ardea generalizat, iar flăcările s-au extins şi la vegetaţia uscată de pe marginea drumului, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic.

În continuare, pompierii rămân mobilizaţi, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel judeţean rămân în atenţia Centrului Operaţional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieţi.

Informaţii despre modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pot fi obţinute prin accesarea platformei naţionale de pregătire în situaţii de urgenţă https://fiipregatit.ro şi din aplicaţia de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

MAI: 567 de conducători auto, scoşi din trafic pentru că reprezentau un potenţial pericol pentru ceilalţi

VIDEO Nebunie în Orientul Mijlociu: Se trage din toate direcțiile între Israel și Hezbollah