Grindeanu: Marcel Ciolacu este singurul lider politic capabil să lucreze în echipă şi să pună interesele naţionale pe primul loc / A demonstrat că nu este un om conflictual şi nu se aruncă în lupte politice sterile

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu, este singurul lider capabil să lucreze în echipă şi care pune interesele naţionale pe primul loc. Grindeanu a precizat că Marcel Ciolacu a demonstrat, în calitate de premier, că nu este un om conflictual şi nu se aruncă în lupte politice sterile, ci este adeptul rezultatelor obţinute prin dialog, nu prin forţă.

Sorin Grindeanu a prezentat, duminică, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale, câteva date legate de autostrăzile din România.

”1.115, 1.260, 2.600, 1.000. Nu, nu sunt numerele de pe vreun card bancar şi nici vreo reţetă magică de algoritm pentru a câştiga la loto  Sunt, în fapt, cele mai importante numere care influenţează în mod direct şi indirect viaţa noastră a tuturor românilor de la cel mai mic la cel mai mare, de la copilul al cărui nivel de şcolarizare depinde de banii câştigaţi de părinţi la sute de kilometri distanţă de casă până la antreprenorul al cărui profit este generat de angajaţii ce locuiesc la zeci de kilometri de fabrică”, a declarat Sorin Grindeanu.

El a explicat ce reprezintă cifrele prezentate la începutul discursului său.

”1115 kilometri reprezintă lungimea totală a drumurilor de mare viteză aflate astăzi în circulaţie în România. 1260 reprezintă numărul de kilometri aflaţi în execuţie şi licitaţie astăzi în România. 2600 de kilometri de autostrăzi reprezintă numărul pe care se putea deja circula în România dacă lucrările mergeau ca în ritmul actual. Iar numerele care radiografiază numai situaţia infrastructurii rutiere sunt şi mai multe”, a mai transmis liderul PSD.

El a mai afirmat că Marcel Ciolacu este singurul lider capabilă să lucreze în echipă pentru România. 

”Rezultatele socio-economice din ultimii trei ani sunt dovezile şi sunt garanţia că Marcel Ciolacu este singurul lider politic capabil să genereze şi să lucreze în echipă pentru autostrada pentru România şi să pune interesele naţionale pe primul loc. Ca prim-ministru, Marcel Ciolacu a demonstrat că nu este un om conflictual şi nu se aruncă în lupte politice sterile. Este adeptul rezultatelor obţinute prin dialog şi nu prin forţă. Marcel este liderul şi coechipierul care, de câte ori a fost nevoie, a căutat şi a găsit împreună cu voi, împreună cu noi, soluţii la situaţii dificile. Este un om credincios, un lider în mâinile căruia eu am toată încrederea să las viitorul copiilor mei”, a mai transmis Sorin Grindeanu.

El a mai adăugat că a venit momentul ca România ”să fie ghidată de un preşedinte implicat, de un preşedinte al tuturor care să asculte, să medieze şi să vină cu soluţii reale la problemele tuturor românilor”.

 

Tenis: Grigor Dimitrov şi Tommy Paul, în finala turneului la Stockholm (ATP)

UPDATE – Marcel Ciolacu îşi lansează oficial candidatura la alegerile prezidenţiale / Grindeanu: Marcel Ciolacu a demonstrat că nu este un om conflictual şi nu se aruncă în lupte politice sterile