VIDEO George Simion, președinte AUR: Un mesaj pentru toți frații noștri de peste Prut!

„Trimiteți-le acest mesaj dacă aveți cunoscuți basarabeni și totodată pentru zecile de mii, dacă nu peste o sută de mii de basarabeni care m-au cunoscut în mod direct în tinerețea mea și în anii aceștia.

Mâine este o zi decisivă în care trebuie să alegeți între est și vest. Despărțiți-vă de Kremlin, de Moscova, de Igor Dodon, de Usatîi, de Șor, de toți care vor răul nostru ca popor.

Suntem aceeași națiune, împărțiți astăzi în trei state! Suntem convinși că destinul nostru este unul comun și mai devreme sau mai târziu vom fi împreună! Haideți să aducem mai aproape momentul regăsirii noastre!

Haideți să redevină mai repede Prutul – râu intern al națiunii române!

Mergeți la vot, faceți ce trebuie, chiar dacă vă țineți de nas și chiar dacă nu îi suportați pe cei pe care îi găsiți acolo! E oricum mai bine decât să revenim la perioade totalitare, la perioade sovietice, la perioade în care nimeni nu vrea să revină!

Hai să ne creăm un viitor pentru copiii noștri la noi acasă și cât mai repede să ne întâlnim, să sărbătorim pe malul Prutului, ceea ce a fost odată o graniță dureroasă între noi. Să fie loc de grătare, de sărbătoare, un loc în care să ne aducem aminte că a fost odată o graniță. La Albița, la Leușeni, Sculeni, la Stânca Costești, la Giurgiulești și în alte locuri pe malul Prutului să ne întâlnim să sărbătorim, împreună, pe ambele maluri ale Prutului.

Basarabia a fost, este și va rămâne România!

Mergeți la vot!u, este mesajul lui George Simion.

Pacient dat în urmărire naţională, care fugise dintr-o secţie de Psihiatrie, găsit de jandarmi în faţa gǎrii din Drobeta Turnu Severin

Surse: Planul de Țară al lui Ciolacu conține scutiri de impozite