Eugen Tomac: Basarabia trebuie să spună astăzi un da hotărât pentru Europa / Integrarea în Uniunea Europeană este primul pas spre unirea celor două state româneşti

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat că Basarabia trebuie să spună un da hotărât pentru Europa în cadrul referendumului de duminică şi că integrarea în Uniunea Europeană reprezintă primul pas spre unirea celor două state româneşti. El a mai adăugat că doar astfel Republica Moldova se poate desprinde de ”influenţa malefică a Moscovei”.

”Mult succes românilor din Republica Moldova! Basarabia trebuie să spună astăzi un DA hotărât pentru Europa. Integrarea în Uniunea Europeană este primul pas spre unirea celor două state româneşti”, a scris, duminică, pe Facebook, eugen Tomac. 

 
Liderul PMP a adăugat că ”un DA la referendum este echivalent cu desprinderea definitivă de influenţa malefică a Moscovei”. 

 
”Timp de mai bine de două secole, acest ţinut românesc a fost ţinut sub cizma imperiului rus, indiferent de numele său. Ziua de astăzi trebuie să rămână în istorie drept ziua eliberării de sub imperiul răului!”, a mai transmis Eugen Tomac.
 
Peste 3,3 milioane de moldoveni sunt aşteptaţi la secţiile de vot, duminică. Aceştia urmează să-şi aleagă viitorul preşedinte, dar şi să decidă dacă vor modificarea Constituţiei în vederea integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

Nicolae Ciucă: Referendumul de astăzi este şansa unirii României şi Republicii Moldova în Uniunea Europeană / Faceţi din această duminică o zi a izbânzii pentru aspiraţiile voastre naţionale şi europene

Marcel Ciolacu: Am pregătit un plan pentru România / Un set de priorităţi naţionale: creşterea veniturilor şi a puterii de cumpărare, reindustrializare, finalizarea autostrăzilor, şanse egale la educaţie şi sănătate, respect pentru Diaspora – DOCUMENT