Brăila: Numărul morţilor în urma accidentului produs sâmbătă seară pe DE 584 a crescut la trei

Numărul morţilor în urma accidentului produs sâmbătă seară pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei, a crescut la trei, pe lângă femeia de 38 de ani şi fiica de trei ani, care au decedat pe loc, la spital fiind înregistrat şi decesul unui tânăr de 24 de ani, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

„Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers, ulterior ricoşând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 38 de ani şi a unei minore în vârstă de 3 ani. De asemenea, a rezultat şi vătămarea corporală a unui minor de 6 ani şi a unui bărbat ce se afla în remorcă, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul din remorcă, în vârstă de 28 de ani a decedat ulterior la spital”, a transmis IPJ Brăila.

Şoferii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Şoferul tractorului a fost identificat şi depistat, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din oraşul Însurăţei.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. De asemenea a fost testat şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt”, precizează IPJ Brăila. AGERPRES/(AS – autor: Ecaterina Ignat, editor: George Onea, editor online: Andreea Lãzãroiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Argeş: Intervenţie de peste 12 ore a salvamontiştilor şi jandarmilor montani pentru recuperarea unui grup de turişti

Arte marţiale mixte: La revenirea în MMA, Francis Ngannou l-a spulberat pe Renan Ferreira