Senator, la un pas să fie ars de gazele de la o sondă. Un amic s-a jucat cu bricheta

Noaptea trecută, acesta, alături de câțiva prieteni, a fost martor la un moment extrem de riscant, când unul dintre amicii săi a aprins o brichetă chiar lângă sondă, declanșând o flacără puternică. Focul a fost la un pas să-i rănească pe toți cei prezenți, inclusiv pe senatorul Iordache.

Mai multe instituții, inclusiv poliția și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din Gorj, investighează acum evenimentul și analizează ce măsuri legale pot fi luate împotriva celor implicați.

Se pare că incidentul, care s-a petrecut în timpul unei filmări pentru un clip electoral, a avut scopul de a evidenția resursele minerale neexploatate din zonă. Cu toate acestea, protagoniștii nu au luat în calcul riscurile la care s-au expus, inclusiv posibilitatea de a provoca un incendiu în pădurea din apropiere.

Clipul a fost postat ulterior pe rețelele de socializare. Sonda este una dintre zecile aflate pe teritoriul județului și nu se știe în acest moment cui aparține.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Premierul Ciolacu, reacție la ‘rezultatul pe muchie de cuțit’ din Moldova: ‘Flacăra rece a Rusiei se va stinge definitiv la Chișinău’

Avertisment pentru dansatori: Care este afecțiunea rară care vizează breakdancerii