UPDATE – O cisternă şi o camionetă încărcată cu butelii s-au ciocnit în judeţul Bacău / O persoană inconştientă, transportată la spital / Precizările Poliţiei

O cisternă şi o camionetă încărcată cu butelii s-au ciocnit, luni, în judeţul Bacău, o persoană fiind încarcerată. Victima a fost scoasă din maşină, inconştientă, fiind transportată la spital.

UPDATE: ”Poliţiştii Serviciului Rutier Bacău intervin în cazul producerii unui accident rutier pe DN2-E85, în localitatea Nicolae Bălcescu. Din primele verificări a reieşit faptul că, o cisternă ce transporta substanţe chimice, condusă de un bărbat de 40 de ani, a acroşat o autoutilitară încărcată cu butelii care circula în faţa sa, pe acelaşi sens de mers, fiind condusă de un bărbat de 58 de ani”, a transmis IPJ Bacău. 

Sursa citată a precizat că, în urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 58 de ani, acesta fiind transportat la spital.

”Şoferul de 40 de ani nu se afla sub influenţa alcoolului. În acest moment traficul este blocat, poliţiştii efectuând cercetarea la faţa locului”, a mai transmis sursa citată.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În cursul acestei zile, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în comuna Nicolae Bălcescu, sat Nicolae Bălcescu, în urma unui accident rutier produs între o cisternă şi o autoutilitară  încărcată cu butelii. De urgenţă, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD TIM, descarcerarea şi un echipaj CBRN”, a transmis, luni, ISU Bacău.

Sursa citată a explicat că echipajele de intervenţie au acţionat pentru descarcerarea unei persoane şi pentru acordarea asistenţei medicale.

”Aceasta a fost preluată inconştientă de ambulanţa  SMURD. De asemenea, precizăm faptul că în urma accidentului nu au rezultat scurgeri de substanţe periculoase pe carosabil”, au mai transmis pompierii.

 

Maia Sandu îndeamnă la mobilizare pentru turul 2 al alegerilor: Fiecare vot contează. Am luptat corect şi am câştigat corect într-o bătălie nedreaptă. Sistemul justiţiei nu a făcut suficient / Pe cine se bazează pentru a câştiga

FRR respinge acuzele privind datorii la CSN Arcul de Triumf şi analizează oportunitatea organizării unor acţiuni în stradă în perioadă următoare