Tânăr român, găsit mort în condiții suspecte într-o fermă din Spania: Tocmai fusese condamnat la închisoare în România

În luna iulie 2021, Antoce  împreună cu alți complici, a jefuit casa unui fost traficant de țigări, atacându-i violent pe proprietari și furând aproximativ 3.000 de lei. Deși inițial a reușit să fugă și a fost căutat de autorități, a fost în cele din urmă arestat și judecat în libertate. Pe 2 octombrie 2024, a primit o condamnare la 6 ani de închisoare, dar bărbatul se afla deja în Spania.

Tânărul era singurul sprijin al fiicei sale de 9 ani, mama copilului părăsind familia cu ani în urmă. Plecat la muncă în străinătate pentru a-și întreține fetița, familia acestuia din Vaslui se confruntă acum cu dificultăți financiare pentru a-i repatria trupul. Mama sa, Elena Antoci, a declarat că au nevoie de aproximativ 5.000 de euro pentru a-i aduce corpul în România și a-l îngropa creștinește.

Comunitatea română din diaspora s-a mobilizat pentru a strânge fondurile necesare, iar Lia Posea, o româncă din Madrid, a preluat inițiativa în coordonarea donațiilor. Deocamdată, nu se cunosc detalii clare despre cine se face responsabil de moartea lui Ionuț Antoce.

Sursa: www.stiripesurse.ro

La Guvern s-a negociat un nou tip de contract: Se aplică ‘erga omnes’ tuturor angajaților dintr-un sector vital

Studiu Health of the Nation: În 2023, REGINA MARIA a deservit peste 8% din nevoile de sănătate ale românilor