Klaus Iohannis a semnat decretele privind acreditarea lui Dan Stoenescu în calitate de ambasador în Republica Islamică Pakistan şi a lui Radu Mihail Filip, ambasador în Republica Orientală a Uruguayului

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele privind acreditarea lui Dan Stoenescu în calitate de ambasador în Republica Islamică Pakistan şi a lui Radu Mihail Filip, ambasador în Republica Orientală a Uruguayului.

Peşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul privind acreditarea lui Dan Stoenescu în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Islamică Pakistan.

De asemenea, preşedintele a semnat şi decretul privind acreditarea lui Radu Mihail Filip în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Orientală a Uruguayului, potrivit Administraţiei Prezidenţiale. 

Ministerul Sănătății: Peste 180 de milioane de lei pentru modernizarea sistemului medical în judeţul Iaşi

Preşedinta USR, Elena Lasconi, discuţii cu preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola: I-am mulţumit pentru că este o prietenă onestă a României a cărei voce a susţinut cu tărie aderarea ţării noastre la Schengen