Superliga: Poli Iaşi – Unirea Slobozia, scor 1-0, oaspeţii au ratat penalti în minutul 90+14

Echipa Poli Iaşi a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. Unirea Slobozia a ratat penalti la ultima fază a meciulu.

Gazdele au deschis scorul în minutul 24, atunci când Alin Roman a executat un corner, iar Andrei Gheorghiţă a înscris cu o lovitură de cap. Tot Gheorghiţă a înscris în minutul 49, însă golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Acelaşi jucător a fost aproape de gol în minutul 77, tot la o lovitură de cap, însă Pacionel a scos de pe linia porţii. În al doilea minut al prelungirilor, oaspeţii au reuşit să înscrie prin Filip Ilie, dar golul a fost anulat de VAR, pentru ofsaid, după o analiză care a durat şapte minute. Însă în minutul 90+14 Ştefanovici a comis henţ în careu şi arbitrul Radu Petrescu a dictat penalti pentru oaspeţi. Constantin Toma a executat şi portarul Jesus Fernandez a apărat.

Poli Iaşi – Unirea Slobozia s-a terminat 1-0 şi ieşenii sunt pe locul 9, cu 17 puncte, în timp ce Unirea Slobozia e ultima, cu 12 puncte.

POLI IAŞI: J. Fernandez – Todoroski, Samayoa, Guilherme Soares, Ispas – A. Gheorghiţă (Stefanovici 79), Gouet, M. Bordeianu, V. Gheorghe (Tailson 68) – A. Roman (Marchioni 79) – Kamberi (Florin Ilie 90). ANTRENOR: Emil Săndoi

UNIREA SLOBOZIA: D. Rusu – P. Medina (Dorobanţu 57), Antoche, Pospelov, C. Toma – Coadă (Purece 46), Pacionel (Filip Ilie 80) – Aganovic, Afalna (S. Camara 65), Vlăsceanu (Perianu 46) – Gele. ANTRENOR: Adrian Mihalcea

Cartonaşe galbene: Ispas 70 / P. Medina 36

Arbitri: Radu Petrescu – Marius Cristian Marchidanu, Nicusor Marin

Arbitri VAR: Horia Mladinovici – Sebastian Gheorghe

 

Paul Di’Anno, lider al trupei Iron Maiden, a murit la vârsta de 66 de ani

Schimbări în diplomația română: Klaus Iohannis numește doi ambasadori cu experiență în zone de interes major