Bucureşti: Treisprezece maşini oprite, avariate după ce o femeie a pierdut controlul volanului, posibil din motive medicale

Treisprezece maşini oprite în zona unei bretele adiacente Şoselei Mihai Bravu din Bucureşti au fost avariate, luni seară, după ce o femeie care conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, posibil din motive medicale. Testările au indicat că ea nu consumase alcool sau substanţe psihoactive.

”La data de 21.10.2024, în jurul orei 20.22, o femeie în vârstă de 39 ani, a condus un autovehicul pe Şoseaua Mihai Bravu, bretea adiacentă, iar când a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 448, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers (posibil motive medicale) şi ar fi avariat 13 autoturisme staţionate”, a transmis Brigada Rutieră.

 
Poliţiştii rutieri au testat-o pe femeie cu aparatura din dotare, rezultatele indicate fiind “zero” pentru consumul de alcool, respectiv “negativ” pentru consumul de substanţe psihoactive.

 
În urma accidentului au rezultat exclusiv pagube materiale.
 
Femeie aflată la volan şi proprietarii autovehiculelor avariate au fost îndrumaţi la Biroul Accidente Uşoare pentru soluţionarea accidentului.

VIDEO Șoc în Europa: Un fost președinte a fost arestat. Opoziția acuză o ‘răpire criminală’

Jaqueline Cristian s-a calificat în optimi la Guangzhou