Președintele CJ Vâlcea: Cifra zilei…peste 600 de elevi-cursanți

Președintele CJ Vâlcea Constantin Rădulescu a fost luni în vizită la Școala de Arte și Meserii din Râmnicu Vâlcea, instituție finanțată de Consiliu. Rădulescu o felicită cu acest prilej pe Paula Pavelescu și întreaga echipă pentru munca pe care o depun zi de zi și le dă asigurări că educația, cultura și dezvoltarea tinerilor rămân printre prioritățile sale.

„Cifra zilei…peste 600 de elevi-cursanți

Peste 600 de tineri și nu numai, învață la Școala de Arte și Meserii din Râmnicu Vâlcea, instituție finanțată de Consiliului Județean Vâlcea.

Astăzi am mers personal să văd ce fac cei care vin aici să învețe, mai ales că noul an școlar a început de curând.

Elevii talentați ai școlii au o energie cu adevărat molipsitoare, iar eu am avut șansa de a-i vedea pe câțiva dintre ei chiar la repetiții. Aceștia se pot bucura aici de un spațiu modern și primitor, pentru că școala a fost renovată în 2019.

O felicit pe Paula Pavelescu și întreaga echipă pentru munca pe care o depun zi de zi și îi asigur că educația, cultura și dezvoltarea tinerilor rămân printre prioritățile mele!”, scrie Rădulescu pe Facebook.

Sursa: www.stiripesurse.ro

‘Nepotul lui Dracula’, reținut de poliție: Elvețianul a provocat un accidentat soldat cu trei răniți

Ucraina primește un nou ajutor din partea SUA / Ce asigurări îi dă șeful Pentagonului lui Zelenski înaintea alegerilor prezidențiale