Fotbal: Juventus denunţă un atac cibernetic după apariţia unei ştiri false despre Arda Guler

Juventus Torino a anunţat că unul dintre conturile sale de socializare a fost spart luni de hackeri, după ce fanii au fost luaţi prin surprindere de anunţul fals că mijlocaşul turc Arda Guler, de la Real Madrid, a semnat pentru clubul italian, scrie Reuters.

Mercato de vară s-a încheiat, dar urmăritorii contului lui Juve în limba engleză de pe platforma de socializare X au fost luaţi prin surprindere de postarea unei fotografii cu jucătorul lui Real Madrid la un aeroport.

”Bine ai venit la Juventus, Arda Guler, se spunea în postare. Steaua în devenire a fotbalului face acum parte din familia Juventus”.

Juventus a clarificat apoi situaţia pe contul în limba italiană, spre dezamăgirea suporterilor lor, care voiau să-l vadă pe internaţionalul turc de 19 ani în Serie A.

”Contul nostru Juventus English a fost compromis. Vă rugăm să ignoraţi informaţiile false publicate pe acest cont”, s-a precizat în postarea oficială a ”Bătrânei Doamne” pe platforma X.
AGERPRES/(AS/autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Percheziţii în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş la persoane suspectate de contrabandă şi braconaj

Ciolacu: Nu o să fiu niciodată ce mai iubit dintre pământeni. Nimeni nu o să fie, mai ales că noi avem darul ăsta de a demitiza orice politician, mai ales la preşedinţi suntem experţi. Dacă nu îi împuşcăm, oricum îi facem de râs