VIDEO Promisiunea lui Ciolacu pentru fanii clubului Dinamo, chiar dacă ține cu FCSB: ‘Mă simt dator față de dinamoviști’

„Am primit cană și de la Steaua București. După zecile de înjurături… începem să comunicăm. Trebuie să stabilim cu legea. Nu funcționează așa sportul. De ce au voie Primăriile să dea la ONG-uri și nu la privat?

Statul trebuie să facă infrastructura. Țin cu FCSB, dar mă bucur că am bătut și pe Dinamo.

Mă simt însă dator și o să finalizez stadionul din Ștefan Cel Mare”, a punctat Ciolacu.

Vezi și: VIDEO Marcel Ciolacu, despre furie și extaz: ‘Mă mai enervez, ca tot omul. Înjur la fotbal!’

„Cazul” Ciolacu – FCSB – Steaua

În cadrul unui interviu publicat pe contul de TikTok al prim-ministrului, în luna august, Marcel Ciolacu a numit-o ”Steaua” pe FCSB, club care a pierdut în instanță dreptul de a folosi marca ”Steaua București”.

”E cazul să se califice. Au făcut 1-1 în tur, parcă. Părerea mea e că un 2-0 e scor corect pentru Steaua (n.r. FCSB). CFR se califică și ea. E o echipă românească, trebuie să se califice și ea.

M-am uitat la meciuri la Dinamo, bine, la sumare, că nu am timp la tot meciul, dar îmi place cum joacă Dinamo. Încep iarăși derby-urile Steaua (n.r. FCSB) – Dinamo”, a spus Marcel Ciolacu.

Pe Facebook, suporterii Stelei de la ”AS47” l-au atacat pe prim-ministru, conform digisport.ro. ”Marcel Ciolacu continuă prostia și furtul de identitate și face afirmații eronate, referindu-se la Fcsb ca fiind ‘Steaua’. Mai mult, acesta își etalează afirmațiile în social media, inclusiv pe TikTok”, spuneau reprezentanții AS47.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Valencia, învinsă pe teren propriu în campionatul Spaniei

Probleme mari pentru Gigi Becali! Anunţul şocant al latifundiarului din Pipera. Milionarul a acţionat imediat