Ciolacu: Nu o să fiu niciodată cel mai iubit dintre pământeni. Nimeni nu o să fie, mai ales că noi avem darul ăsta de a demitiza orice politician, mai ales la preşedinţi suntem experţi. Dacă nu îi împuşcăm, oricum îi facem de râs

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu va fi niciodată cel mai iubit dintre pământeni şi a adăugat că nimeni nu va fi, explicând că românii au darul de a demitiza orice politician, iar “la preşedinţi suntem experţi”. Ciolacu a adăugat că, ”dacă nu împuşcăm preşedinţii, atunci îi facem de râs”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, la emisiunea Morning Glory care este primul lucru pe care îl va rezolva dacă ajunge preşedintele României. 

”Trebuie schimbată abordarea. Preşedintele cumva s-a ridicat undeva sus, a creat un glob de sticlă în jurul lui şi funcţia de preşedinte trebuie să fie intangibilă. Din punctul meu de vedere, a fost o greşeală de abordare. Nu o să fiu niciodată ce mai iubit dintre pământeni. Nimeni nu o să fie, mai ales că noi avem darul ăsta de a demitiza orice politician, mai ales la preşedinţi suntem experţi. Dacă nu îi împuşcăm, oricum îi facem de râs”, a afirmat Marcel Ciolacu.
El a precizat că preşedintele României trebuie să fie alături de Guvern. 

”El trebuie să fie cumva alături de guvern, mai ales în perioada aceasta. Nu este o perioadă uşoară. Şi nici nu o să fie o perioadă uşoară. Am amânat zeci de reforme timp de treizeci de ani. Ne-am păcălit unii pe alţii şi am făcut un joc şi în Parlament, şi în Guvern în funcţie de interese, mai mult să cauţi voturi decât să vezi predictibilitate”, a explicat preşedintele PSD. 
Ciolacu a mai afirmat că următorii cinci ani vor fi cruciali pentru România. 
”Aş interveni şi aş sta lângă Guvern şi nu aş lua numai părţile bune. Există şi această tentaţie, mai ales la primul mandat, de obicei, dacă faci rău, e Guvernul. Eu sunt preşedinte, eu le-am spus. Nu cred că mai avem timp de pierdut. Următorii cinci ani vor fi cruciali pentru România”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Rețeaua de gaze naturale din Remetea și Sineu, operațională: 78 km și o investiție de 57 milioane lei

Percheziţii ale procurorilor DNA într-un dosar de luare de mită / Angajaţi de la Protecţia Consumatorului, suspectaţi că au primit bani în perioada 2023 – 2024