VIDEO Ciolacu se gândește și la sfârșitul carierei politice: N-ar fi foarte rău. Încă mai am timp să fac ceva în viață

Premierul Marcel Ciolacu, candidat la alegerile prezidențiale din partea PSD, a spus, marți dimineață, la Rock FM, cât este de fericit și ce se va întâmpla dacă, anul acesta, cariera politică i s-ar termina.

„Evit să mint. Vine seara, apoi vine noaptea. Dacă nu ai E-uri, totuși e de bun-simț să te uiți în oglindă. Nu-mi aduc aminte ca în ultima oară să fi venit cu o minciună. Câteadată poate eviți să spui totul, dar e tot a minciună, prin omisiune. Nu-mi ieșea când o mințeam pe mama, mă prindea. (…)

Soția a fost mama perfectă pentru fiul meu. Fiul meu s-a lăsat de fumat și s-a îngrășat.

Eu încep să mănânc ceapa verde de la alb. Nu suportam lapte gros, ne omora. Mâini și picioare rupte n-am avut”, a spus premierul.

„Sunt mulțumit de ceea ce fac. Nu disper. Dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică, n-ar fi foarte rău. Încă mai am timp să fac ceva în viață. Nu sunt un om care cheltuie mult. Nu am lucruri de lux, așa am funcționat.

Aș fi un bun pescar. Un an m-aș muta în Deltă, dacă mă obișnuiesc cu țânțarii, nu mi-ar displăcea.

Nu ai satisfacții dacă nu faci efort. Mănânc pește, cel din Deltă, care are alt gust”, a răspuns Marcel Ciolacu atunci când a fost întrebat cum stă cu fericirea și dacă este un om fericit.

Rafael Nadal îl consideră pe Roger Federer „cel mai mare rival al său”

Coreea de Sud trece la măsuri fără precedent: Cooperarea militară dintre Rusia și Coreea de Nord devine alarmantă