DNA a deschis filele unui dosar amplu de corupție: Percheziții în București, Ilfov și Giurgiu – Cine sunt cei vizați

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție fac marți mai multe percheziții domiciliare într-un dosar de corupție. Operațiunea se desfășoară în București, Ilfov și Giurgiu.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că în dosar sunt vizaţi mai mulţi funcţionari din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) Ilfov suspectaţi de luare de mită.

Reprezentanții DNA anunță că procurorii de la Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție „efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, în perioada 2023-2024”.

Marți, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în patru locuri situate în municipiul București și în județele Ilfov și Giurgiu, reprezentând domiciliile unor persoane fizice, a explicat DNA, fără a oferi detalii.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Poliţist din Vâlcea, cercetat pentru comerţ de lemne / Ar fi accesat ilegal aplicaţia SUMAL 2.0, introducând date nereale / Percheziţii la Ocolul Silvic Bălceşti

Lovitură pentru Nordis Grup: FRF a încetat colaborarea după ancheta jurnalistică a Recorder