CSM Oradea-FC Argeș Pitești, duel românesc în FIBA Europe Cup

Federația Română de Baschet anunță că miercuri, în FIBA Europe Cup, CSM CSU Oradea o va întâlni pe FC Argeș Pitești, în Oradea Arena, de la ora 19.00, într-un joc din grupa E a competiției. Cele două echipe s-au confruntat și în acest weekend, dar la Pitești, în cadrul sezonului regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95.

În aceeași întrecere, dar în Grupa C, de la ora 21.30, CSM CSU Constanța va juca în Franța, cu Cholet.

De asemenea, echipa feminină a clubului constănțean va juca în aceeași seară de miercuri, de la ora 21:00, în Belgia, împotriva lui Castors Braine, în EuroCup Women. De asemenea, joi, de la ora 18:00, Steaua Roșie Belgrad și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe joacă în EuroCup Women.

În European North Basketball League, CSO Voluntari are programată o deplasare la Groningen, acolo unde va disputa împotriva echipei locale Donar un nou meci din Grupa A.

De asemenea, în BKT EuroCup, U-BT Cluj-Napoca speră la un nou rezultat pozitiv în deplasare: la Samokov (Bulgaria), unde campionii României vor juca împotriva echipei israeliene Hapoel Bank Yahav Ierusalim.

Și arbitrii din România vor oficia partide din cupele europene în acest mijloc de săptămână. Ciprian Stoica și Alin Faur fac parte din brigada nominalizată pentru meciul Petrolina AEK Larnaca – Keravnos BC din FIBA Europe Cup. În aceeași competiție, Marius Ciulin va arbitra jocul MHP RIESEN Ludwigsburg – JDA Bourgogne Dijon, iar Vlad Cotrobaș – întâlnirea BC Trepca vs Caledonia Gladiators.

În Eurocup Women, Amalia Marchiș va conduce brigada de arbitri nominalizată pentru partida KP TANY Brno – Galatasaray Istanbul, Bogdan Podar va oficia meciul Piestanske Cajky – Sopron Basket, în vreme ce jocul AEL Limassol – BK Levharti Chomutov îi are printre arbitri pe Ciprian Stoica și Alin Faur.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Carnea de pui, favorita românilor: creștere semnificativă a consumului și producției în ultimii ani

Dâmboviţa: Zeci de tone de deşeuri confiscate şi mai multe bunuri indisponibilizate în urma celor 73 de percheziţii