Dâmboviţa: Zeci de tone de deşeuri confiscate şi mai multe bunuri indisponibilizate în urma celor 73 de percheziţii

Circa 70 de tone de deşeuri au fost confiscate şi 2,5 tone de materiale neferoase, două arme şi alte bunuri au fost indisponibilizate, marţi, în urma celor peste 70 de percheziţii ce au avut loc în Dâmboviţa, în cadrul acţiunii JUPITER, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Poliţiştii au pus în executare marţi dimineaţă 73 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Dâmboviţa, în oraşul Găeşti şi în comunele Mătăsaru, Crângurile, Ludeşti, Cobia, Corbii Mari şi Potlogi.

„În urma activităţilor desfăşurate, până în acest moment, au fost descoperite şi indisponibilizate peste 2,5 tone de materiale neferoase şi au fost confiscate 70 de tone de deşeuri. De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat mai multe bunuri folosite la braconaj piscicol (dispozitive electronice, barcă, plase), precum şi două arme supuse autorizării”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În sprijinul poliţiştilor au fost angrenaţi luptători de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, poliţişti de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, jandarmi de la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, comisari de la Garda Naţională de Mediu şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice. De asemenea, operaţiunea a beneficiat de suport din partea Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI. AGERPRES/(AS-Cornelia Dumitru, editor: Antonia Niţă, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

CSM Oradea-FC Argeș Pitești, duel românesc în FIBA Europe Cup

Radu (PAID): Din 6 – 7 mii de locuinţe afectate de inundaţii în Galaţi şi Vaslui avem deschise doar 438 de dosare