VIDEO Nicolae Ciucă, semnal puternic către PSD: Luăm în considerare să intrăm la guvernare cu toate forțele de dreapta care intră în Parlament

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus,marți, că liberalii ar urma să intre la guvernare, după alegerile parlamentare, cu toate forțele de dreapta.

„Nu este vorba de a plăti un loc de parlamentar, ci de contribuția legală pe care fiecare o poate aduce, care se decontează ulterior de AEP”, a spus liderul PNL despre cumpărarea cu bani a locurilor în Parlament.

„Noi putem să vedem ceea ce s-a întâmplat după decizia Curţii Constituţionale de eliminare la masa verde a unui contracandidat pe linia de electorat a Partidului AUR. În acest moment, se încearcă foarte mult ca în turul 2 să intre liderul PSD şi liderul AUR. Este opţiunea şi dorinţa Partidului Social-Democrat, ştiind că doar în această formulă ar putea să câştige”, a răspuns Nicolae Ciucă cu privire la apropierea PSD de George Simion și AUR.

„Am discutat cu președintele Hunor și am stabilit să stăm de vorbă. Luăm în considerare să intrăm la guvernare cu toate forțele de dreapta care intră în Parlament”, a mai transmis liberalul.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Breaking: Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a câștigat procesul cu ANI

Bayer Leverkusen se aşteaptă ca antrenorul Xabi Alonso să plece la finalul sezonului (presă)