Indonezia: Giulia Manfrini, influenceriţă şi practicantă de surfing, a murit după ce a fost atacată de un peşte spadă. Italianca avea 36 de ani

Italianca Giulia Manfrini, influenceriţă şi practicantă de surfing, a murit vineri după ce a fost atacată de un peşte spadă care i-a străpuns pieptul, în vestul Indoneziei, au confirmat marţi autorităţile pentru AFP.

 „Ea făcea surfing în largul insulei Masokut. Un peşte-spadă a sărit brusc şi a lovit-o în piept”, provocându-i o rană adâncă de cinci centimetri, a declarat Lahmudin Siregar, directorul interimar al agenţiei de prevenire a dezastrelor din Insulele Mentawai (vestul Sumatrei).

„A fost lovită în piept de un peşte spadă şi a murit aproape imediat”, a mai spus Hidden Bay Resort Mentawais, hotelul unde era cazată, într-o postare pe Instagram luni.

Giulia Manfrini era o influenceriţă italiană în vârstă de 36 de ani, cu peste 27.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, care fusese co-fondatoare a unei agenţii de turism specializată în surfing.

Anul trecut, surferul profesionist american Mikala Jones a murit la vârsta de 44 de ani în urma unui accident în aceeaşi regiune din Indonezia.

Elena Lasconi: Justiţia nu funcţionează. Şi o spun cu toată responsabilitatea. Acum e mai mult despre privilegiile celor aflaţi în fruntea statului, despre privilegiile copiilor lor, care şi-au făcut alte reguli decât noi toţi

Ilan Şor ameninţă cu proteste şi spune ar putea fi reprimate „cu ajutorul forţelor din România”. El anunţă că va contesta rezultatul referendumului. Deşi condamnat în lipsă, îndeamnă organele de drept „să respecte legea”