VIDEO Marcel Ciolacu îi critică pe primarii care se cred patroni de club: ‘La Gigi sunt bani privați, pe tine te-a ales lumea să faci școli’

„Nu-s mare fan Gigi Becali și nu am să fiu. Gigi Becali bagă bani în echipa aia. Că vrea să o și conducă, să o și antreneze, să centreze, să dea cu capul, sunt banii lui, e treaba lui. Dar nici să-l văd pe domnul colonel Talpan cum el e șef de club. Cum adică ești șef de club pe banii mei? Fii pe banii tăi! Fă o echipă a ta și vino la televizor și comentează de acea echipă. Totuși acolo sunt bani publici. La Gigi sunt bani privați. Gică Hagi are voie să vorbească. Și-a pus toți banii câștigați din sport.

Mă mai uit la televizor și mai văd și câte un primar. Are el echipă și începe să-și dea cu părerea. Măi omule, pe tine te-a ales lumea să faci școli, grădinițe, asfalt. A, că susții și echipa ta din comună… Măi dar tu ai ajuns să fii la emisiuni sportive să-i spui tu că Gigi greșește, ăla face… În ce lume trăim? Pe banii comunității tu-ți faci echipă și ai devenit șef de club? Ajungi șef de club pe banii tăi. Undeva greșim, că performanța ne lipsește”, a declarat Ciolacu, într-un interviu la Fanatik.

Comentând situația clubului Steaua, care nu are dreptul de a promova din cauza faptului că este un club de drept public, premierul a afirmat: „Echipa știa regulile când s-a băgat? Le știa!”

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Ciolacu, anunț pentru sportivii cu performanțe. Cazul lui Duckadam care nu are bani de medicamente aduce o lege care va garanta sportivilor un venit lunar

Polițist cercetat sub control judiciar pentru că făcea comerț cu material lemnos