Cluj: Secretarul comunei Beliş, trimis în judecată pentru luare de mită / A cerut 500 de lei pentru urgentarea eliberării unui titlu de proprietate

Secretarul comunei Beliş, judeţul Cluj, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, fiind acuzat de procurori că a cerut 500 de lei pentru urgentarea eliberării unui titlu de proprietate.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj anunţă, marţi, că a finalizat cercetările şi a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a secretarului general al comunei Beliş.

”Inculpata Trifu Violeta, în calitatea de funcţionar public – secreta general al comunei Belişşi membru al comisiei locale de fond funciar, în luna septembrie 2021 a primit suma de 500 de lei de la martorul denunţător în legătură cu îndeplinirea şi urgentarea îndeplinirii actelor (…) în vederea eliberării unui titlu de proprietatepentru o suprafaţă de teren situaţă în Beliş”, au transmis procurorii.

Dosarul a fost trimis la Tribunalul Cluj.

 

 

 

Avramescu (ASF): Există discuţii ca Electrica să devină canal de distribuire a asigurării PAD

Zelenski: Posibilitatea deschiderii negocierilor de pace cu Rusia va depinde de rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA / Nu cerem să ni se dea arme nucleare